Управление на продажбите във фирма “Соф - Декор” ООД - София

Вид: курсова работа
Прибавен: 2008-06-24
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 16 стр.
Университет: Университет за национално и световно стопанство
Цена:
 (35 лв) 33.25 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.75 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (83KB)          Html format .Html (59KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

управление на продажбите; мисия, визия и философия на фирмата; маркетингова, производствена и продуктова стратегия; SWOT анализ; дистрибуция

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

В условията на динамично променящата се световна икономика от фирмите и предприятията се изисква голяма гъвкавост и постоянна готовност за бързо пренастройване на дейността им в съответствие с обективно действащите фактори. Този проблем е още по - характерен за предприятията в страните, в които се извършва преход от планова към пазарна икономика, каквато се явява и Република България.

На този етап на неопределеност, прогнозите не са достатъчни за постигането на стабилно икономическо развитие. Поради тази причина е необходимо да се извършва по - конкретно обвързване на поставените цели с набелязаните пътища за тяхното реализиране, както и изготвяне на такива разчети и баланси на ограничените ресурси, каквито да могат във всеки един момент да удовлетворят потребностите на дадена производствена единица.

Всичко казано дотук може да бъде постигнато на основата на познаването на микро- и макросредата, в която функционира дадено предприятие, на тенденциите в неговото развитие, на анализа на резултатите от неговата досегашна дейност и не на последно място на неговите възможности за бъдещо развитие и преструктуриране.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.43 сек