Управленският процес и екипната дейност

Вид: курсова работа
Прибавен: 2012-04-15
Рейтинг:
0 1 2 3 4 5
(0 гласа)
Дължина: 10 стр.
Цена:
 (36 лв) 34.20 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.80 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (105KB)          Html format .Html (70KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

управленски процес, екипна дейност, ситуация, практика, методи, цели, анализ, дефиниция, обосновка, делегиране на задачи, реализуеми алтернативи, ефективност, ориентиране, мотивация, доверие, взаимоотношения, план за внедряване

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Екипната дейност като общ подход и решение означава промяна в ролите на всички участници. За това трябва да бъдат подготвени най-вече мениджърите и ръководителите на проектите.

Ефективното и ефикасно сътрудничество и играта в отбор е от полза както за служителите на компанията, така и за клиентите. Но за да има успех, участниците в екипа трябва да се откажат от старите си навици и да започнат да практикуват нови стилове на работа.

Задачите, отговорността, успехите и неуспехите трябва да бъдат разпределени справедливо между всички. Индивидуални действия трябва да бъдат координирани в ефективен цялостен процес.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.39 сек