Пъблик рилейшънс (PR) в кризисни ситуации

Вид: казус
Прибавен: 2007-10-15
Рейтинг:
2.75 1 2 3 4 5
(4 гласа)
Дължина: 15 стр.
Университет: Нов български университет - локален център Пловдив
Специалност: Мениджмънт и маркетинг
Предмет: Връзки с обществеността
Цена:
 (25 лв) 23.75 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.25 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (156KB)          Html format .Html (23KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

случаят "Софарма" и допинг-скандалът с българските щангисти, грешки, кризисен ПР, примерна програма за кризисен мениджмънт, следкризисен пъблик рилейшънс, изводи.

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

През последните 12 години допинг-скандалите в българския отбор по вдигане на тежести не са рядкост, за съжаление те станаха емблематични за българските щанги и съсипаха кариерата на редица добри спортисти. Това от своя страна говори, че ръководителите на отбора, треньорите и Българската федерация по вдигане на тежести повтарят едни и същи грешки, носещи негативи за българския спорт и за страната ни. Лично за мен, всеки пореден скандал оставяше редица догадки, противоречия и съмнения. Тези “лоши новини” несъмнено са оказали подобно въздействие и върху съзнанието и поведението на българската общественост като цяло.

Не по-малко “лош вкус” у българите остави скандалът през 2000г. свързан с уличаването на щангистите ни в употребата на забранения препарат “Фурантрил”, произведен от българската фирма “Софарма”.
Отговорните за последната криза в българския отбор по вдигане на тежести са мнозина. Особени заслуги за възникването на ситуацията и развитието й безспорно имат ръководителите и треньорите на отбора от една страна и натоварената със задачата да овладее кризата ПР – агенция АПРА – от друга.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.74 сек